vBulletin statistics

 

Cardiff

Studiereis "Social and emotional aspects of learning" (SEAL-project), restorative justice project en ICT op school.


Studiereis Cardiff, grootste stad en hoofdstad van Wales, prachtig gelegen aan de Cardiff Bay. Bezienswaardigheden het Cardiff Castle, het Millenium Stadion met het Millenium Centre en diverse musea. We bezoeken diverse scholen in Cardiff en omgeving met nadruk op "social and emotional aspects of learning" het SEAL project. Ook zal er aandacht besteeds worden aan het restorative justice project en ICT op de Engelse scholen. Overnachting in het Best Western Plus Maldron Hotel midden in het centrum van Cardiff.

SEAL is “a comprehensive, whole-school approach to promoting the social and emotional skills that underpin effective learning, positive behaviour, regular attendance, staff effectiveness and the emotional health and well-being of all who learn and work in schools”.

Download hier het programma van deze studiereis, welke boekbaar is voor elke door u gewenste periode.


Prijs inclusief vliegticket Cardiff, vervoer aldaar in minibus met chauffeur. Verblijf in Travelodge Hotel Cardiff Centre *** op basis van L/O.:
vanaf
€ 760,-


Of verblijf in Clayton Hotel Cardiff Centre **** op basis van L/O.:
vanaf
€ 850,-

Overige informatie:
- Deze studiereis vindt alleen plaats bij voldoende deelname.
- Toeslag eenpersoons kamer €40,00 per nacht
- Het is mogelijk om voor deze studiereis een subsidie aan te vragen bij het Europees Platform. Hierbij kunt u na goedkeuring van het Europees Platform voor maximaal € 750,- per docent subsidie aanvragen (niet meer dan 4 leerkrachten van dezelfde school). 
Klik hier voor meer info over studiereizen en subsidie.

Voor meer informatie of indien u de reis wilt boeken, kunt u zich hieronder inschrijven. Wij zullen dan contact met u opnemen om het programma te bespreken.