vBulletin statistics

 

Studiereis Faeröer eilanden

Faeröer is een eilandengroep, gelegen in de noordelijke Atlantische oceaan in de driehoek Schotland Noorwegen IJsland. Er wonen 51.000 mensen, van wie een kleine 40% in de hoofdstad Torshavn.

Het Deense onderwijs kent een andere indeling dan in Nederland. Voor kinderen van nul tot zes jaar is er goede en betaalbare kinderopvang. De Folkeskole is het volgende station, waar kinderen van hun zesde tot hun zestiende verblijven. Leerlingen van dezelfde leeftijd blijven bij elkaar in de klas, ongeacht intelligentie. In passend onderwijs is op de scholen veel geïnvesteerd. De prestatiedrang ligt veel lager dan bij ons.

We bezoeken diverse scholen in Torshavn en omgeving en verblijven op de terugreis een nacht extra in Kopenhagen. Reisleiding spreekt Deens en Nederlands.


Prijs inclusief vliegticket, vervoer in Denemarken, vier nachten in hotel Hafnia in Torshavn en een nacht in het Absalon hotel in het centrum van Kopenhagen op basis van logies ontbijt:
€ 1125 ,- p.p.

 

 

 

Overige informatie:
- Deze studiereis vindt alleen plaats bij voldoende deelname.

Voor meer informatie of indien u de reis wilt boeken, kunt u zich hieronder inschrijven. Wij zullen dan contact met u opnemen om het programma te bespreken.