vBulletin statistics

 

Studiereis Umbrië in Italië!

Studiereis naar Foligno in Umbrië gelegen in het groene hart van Italië. Het Italiaans onderwijs kenmerkt zich door de hoge standaard en vele testen. We bezoeken diverse scholen van primair tot secundair onderwijs met ook aandacht voor het Montessori onderwijs.


Foligno een oude stad prachtig gelegen in Umbrië en de Apennijnen. We bezoeken scholen voor primair en secundair onderwijs om een totaalbeeld te krijgen van het Italiaans onderwijssysteem. Ook besteden we aandacht aan het Montessorri onderwijs. De mogelijkheid bestaat om na afloop van deze studiereis een dag langer in Umbrië of in Rome te verblijven. We overnachten in Albergo Le Mura te Foligno.


Prijs inclusief vliegticket vanaf Schiphol naar Rome Fiumicino  en vervoer in Italië vanaf € 750 per persoon.Prijs inclusief vliegticket Amsterdam - Rome, vervoer naar Foligno en vervoer in minibus aldaar. Verblijf in hotel Albergo Le Mura op basis van L/O, vanaf:
€ 750 ,- p.p.

 

 

 

Overige informatie:
- Het is ook mogelijk vanaf luchthaven Eindhoven, Rotterdam of Schiphol naar Rome te vliegen met aansluitend vervoer met minibus of trein naar Foligno.
- Deze studiereis vindt alleen plaats bij voldoende deelname.
- De mogelijkheid bestaat om na afloop van deze studiereis een dag langer in Umbrië of in Rome te verblijven.

Voor meer informatie of indien u de reis wilt boeken, kunt u een offerte aanvragen. Wij zullen u dan contact met u opnemen om het programma te bespreken. Vervolgens kunt u dan eventueel uw boeking definitief maken.