vBulletin statistics

 

Denemarken

Studiereis ouderenzorg.

Kopenhagen, hoofdstad van Denemarken gelegen aan de Sont. De stad heeft bijzondere architectuur in de binnenstad met prachtige parken.

In Denemarken is de ouderenzorg een gemeentelijke aangelegenheid: wonen, zorg en welzijn ligt daar in één hand. Zorg wordt gezien als een vorm van sociale dienstverlening en niet als een vorm van gezondheidszorg, daardoor staat het welzijnsmodel centraal. 

Denemarken lijkt op Nederland: er is een hoog welvaartsniveau, er zijn goede sociale voorzieningen. De zorg is van een hoog niveau. In Nederland zijn de kosten voor zorg echter hoger. In de toekomst zullen naar verwachting de kostenontwikkeling van Nederland die van de Scandinavische landen overstijgen. Reden om goed naar deze landen te kijken, wat zij slimmer doen dan wij.

Tijdens de studiereis bezoeken we diverse zorginstellingen voor ouderen in Kopenhagen.
De reisleiding spreekt Deens en Nederlands.5 daagse studiereis Kopenhagen prijs inclusief vliegticket vervoer in Denemarken en verblijf in Absalon Hotel**** en op basis van L/O:
€ 875 ,- p.p.

Overige informatie:
- Het is mogelijk om voor deze bestemming vanaf luchthaven Schiphol of Brussel te vliegen
- Deze studiereis vindt alleen doorgang bij voldoende deelname
- Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van 70 euro per nacht
Klik hier voor meer info over studiereizen en subsidie.

Voor meer informatie of indien u de reis wilt boeken, kunt u zich hieronder inschrijven. Wij zullen dan contact met u opnemen om het programma te bespreken.