vBulletin statistics

 

Stockholm

Studiereis passend onderwijs.

Stockholm de grootste stad van Zweden gelegen aan de Oostzee heeft met voorsteden ongeveer 2 miljoen inwoners. De bijnaam "Venetie van de noorden" dankt het aan de ligging aan de scherenkust. Het oudste deel van Stockholm is het oude centrum "Gamla Stan" , daar ligt ook het koninklijk paleis en het parlement.

Zweeds onderwijs
Het Zweeds onderwijs kenmerkt zich door de basisschool van 6 tot 16 jaar waar kinderen van verschillend niveau bij elkaar in de klas zitten. De opleiding is overal in het land gelijkwaardig en vormt de basis voor voortgezette opleidingen. Voor en naschoolse opvang is gemeentelijk geregeld. Kinderen met leer en opvoedingsproblemen blijven op school. Hier werpt passend onderwijs zijn vruchten af. Vanaf een jaar is het mogelijk de Forskolar te bezoeken. Het moet een goede basis vormen voor de opgroei van het kind en de ontwikkeling en het leren stimuleren. Daarnaast moet het de ouders de mogelijkheid bieden om het ouderschap met werk of studie te combineren.

Tijdens de studiereis bezoeken we diverse scholen in stadsdelen van Stockholm.5 daagse studiereis Stockholm prijs inclusief vliegticket vervoer in Zweden en verblijf in Scandic Malmen Hotel**** en op basis van L/O:
€ 980 ,- p.p.

Overige informatie:
- Het is mogelijk om voor deze bestemming vanaf luchthaven Schiphol, Dusseldorf of Brussel te vliegen
- Deze studiereis vindt alleen doorgang bij voldoende deelname
- Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van 70 euro per nacht
Klik hier voor meer info over studiereizen en subsidie.

Voor meer informatie of indien u de reis wilt boeken, kunt u zich hieronder inschrijven. Wij zullen dan contact met u opnemen om het programma te bespreken.