vBulletin statistics

 

Umbrië

Studiereis passend Onderwijs


5-daagse studiereis in samenwerking met Egina international naar Umbrië, het land van Franciscus van Assisi en het groene hart van Italië met verblijf in het schilderachtig Foligno. We bezoeken scholen van primair tot voortgezet onderwijs met excursies naar Assisi en Spello.

Het Italiaanse onderwijs heeft een bijzonder opbouw. De Scuola Elementare, de basisschool voor leerlingen tot 10 jaar en daarna de onderbouw van het voortgezet onderwijs “de scuola media tot 14 jaar met een toets om het vervolgtraject de Scuola superiori te doen. Het onderwijs is gratis met voornamelijk openbare scholen met vanzelfsprekend ook een aantal privescholen met godsdienstige achtergrond.

We bezoeken diverse scholen in Foligno, Nocera Umbrië en Spello. Alles onder begeleiding van een medewerker van het bureau Egina. We verblijven in hotel Poledrini in het historisch centrum van Foligno.

Inclusief een excursie naar Assisi, vlucht Amsterdam Rome, vervoer in Italië en verblijf op basis van logies ontbijt.


Minimumaantal deelnemers 8 personen, toeslag eenpersoonskamer ˆ55,00 per nacht. Eventueel langer verblijf in Rome mogelijk.5 dagen inclusief vliegticket Amsterdam Rome en vervoer in Italië
vanaf € 1350,- p.p.


Overige informatie:
- Deze reis vindt alleen plaats bij voldoende deelname.  .

Voor meer informatie of indien u de reis wilt boeken, kunt u zich hieronder inschrijven. Wij zullen dan contact met u opnemen om het programma te bespreken.