vBulletin statistics

 

India

Studiereis Holistisch Onderwijs


10-daagse studiereis holistisch onderwijs voor leraren/studenten, met bezoeken aan Delhi en Jaipur in de krokusvakantie 2022 (18 t/m 27 februari 2022).


india

Holisme noemt men wel een filosofie, levensvisie, of zelfs een levensovertuiging. Het uitgangspunt is de gedachte, dat alles met elkaar verbonden is. Integraal onderwijs neemt hierbij een belangrijke plaats in. In India maken we hierbij kennis met scholen, die zijn opgezet volgens de visies van Aurobindo en Krishnamurti. Terwijl het centrum van activiteiten in Pondicherry (Zuid-India) ligt, maken wij kennis met de Aurobindo Ashram in Delhi, met ‘The Mother’s International School’ met klassikaal systeem en de ‘Mirambika’-school met groepsonderwijs.


Daarnaast bekijken we onderwijs voor kinderen in een sloppenwijk en voor leerlingen met een handicap in gezinnen, die onder de armoedegrens leven.

Nieuw studiereis gezondheidszorg Delhi. We bezoeken diverse instellingen voor gezondheidszorg aldaar, ook in de sloppenwijken. Programma op aanvraag.

Deelnemers kunnen enerzijds lessen volgen; anderzijds is er de mogelijkheid zelf een aantal lessen te geven, als een soort masterclass.

Ons programma bevat ook culturele activiteiten zoals theaterbezoeken voor dans- en/of muziekuitvoeringen en het ontdekken van de plaatselijke keuken.
Daarnaast maken we stadsritten in Delhi en Jaipur.
Deze reis bevat ook een 2 daagse excursie naar Jaipur met een bezoek aan het beroemde Amberpaleis en het grootste stenen observatorium ter wereld, de Jantar Mantar.


Deze reis is individueel te boeken voor de krokusvakantie 2022 (18 t/m 27 februari 2022). Voor groepen ook in andere perioden.
Minimale aantal deelnemers: 12 personen.
Eventueel is langer verblijf mogelijk, dat vooraf kan worden geregeld.

 

Download hier het voorlopige programma van deze reis.Prijs inclusief gids, spreekt Hindi en Nederlands, vervoer in India per touringcar met chauffeur en verblijf op basis van volpension in een klooster in Delhi en een ****hotel in Jaipur, inclusief retour vliegticket Amsterdam - Delhi
€ 1390,- p.p.

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met onze partner in India: Smart India Tours, een zeer ervaren reisbureau in Delhi.smartindiatours


Overige informatie:
- Deze reis vindt alleen plaats bij voldoende deelname.  .

Voor meer informatie of indien u de reis wilt boeken, kunt u zich hieronder inschrijven. Wij zullen dan contact met u opnemen om het programma te bespreken.