vBulletin statistics

 

India

Studiereis Holistisch Onderwijs


Optie 1: 10-daagse studiereis holistisch onderwijs voor leraren/studenten, met bezoeken aan Delhi en Jaipur.

Optie 2: 11-daagse studiereis holistisch onderwijs, met bezoeken aan Mumbai, Rishi Valley, Jaipur en Delhi.

india

Holisme noemt men wel een filosofie, levensvisie, of zelfs een levensovertuiging. Het uitgangspunt is de gedachte, dat alles met elkaar verbonden is. Integraal onderwijs neemt hierbij een belangrijke plaats in. In India maken we hierbij kennis met scholen, die zijn opgezet volgens de visies van Aurobindo en Krishnamurti. Terwijl het centrum van activiteiten in Pondicherry (Zuid-India) ligt, maken wij kennis met de Aurobindo Ashram in Delhi, met ‘The Mother’s International School’ met klassikaal systeem en de ‘Mirambika’-school met groepsonderwijs.


Daarnaast bekijken we onderwijs voor kinderen in een sloppenwijk en voor leerlingen met een handicap in gezinnen, die onder de armoedegrens leven.

Rishi Valley, in de Zuid-Indiase deelstaat Andhra Pradesh, is de centrale school, die de ideeën van Krishnamurti over onderwijs tot grondslag heeft.


Education World rangschikt Rishi Valley als het beste internaat in India.
Deelnemers kunnen enerzijds lessen volgen; anderzijds is er de mogelijkheid zelf een aantal lessen te geven, als een soort masterclass.

Ons programma bevat ook culturele activiteiten zoals theaterbezoeken voor dans- en/of muziekuitvoeringen en het ontdekken van de plaatselijke keuken.
Daarnaast maken we stadsritten in Delhi, Mumbai en Jaipur.
Beide reizen bevatten ook een 2 daagse excursie naar Jaipur met een bezoek aan het beroemde Amberpaleis en het grootste stenen observatorium ter wereld, de Jantar Mantar.


Deze reis is individueel te boeken voor de krokusvakantie & herfstvakantie 2019. Voor groepen ook in andere perioden.
Minimale aantal deelnemers: 12 personen.
Eventueel is langer verblijf mogelijk, dat vooraf kan worden geregeld.

 

Download hier het voorlopige programma van deze reis.Prijs op basis van begeleiding, vervoer in India per touringcar met chauffeur en volpension in prima middenklasse hotel.
Optie 1: inclusief retour vliegticket Amsterdam - Delhi
€ 1260,- p.p.
Optie 2: inclusief retour Amsterdam-Mumbai-Bangalore-Delhi

op aanvraag


Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met onze partner in India: Smart India Tours, een zeer ervaren reisbureau in Delhi.smartindiatours


Overige informatie:
- Deze reis vindt alleen plaats bij voldoende deelname.  .

Voor meer informatie of indien u de reis wilt boeken, kunt u een offerte aanvragen. Wij zullen dan contact met u opnemen om het programma te bespreken. Vervolgens kunt u dan eventueel uw boeking definitief maken.