vBulletin statistics

 

Rusland

Studiereis Hoogbegaafdheid in Rusland

Studiereis naar Nizhny Novgorod, de vier na grootste stad van Rusland gelegen aan de Wolga. Het Russisch onderwijssysteem is zeer succesvol gebleken voor de vorming van wetenschappers, ingenieurs en informatici.

Nizhny Novgorod is ook bekend door de speciale school voor dove kinderen. Meer info is hier te vinden.

 

Tijdens deze studiereis naar Nizhny Novgorod bezoeken we de universiteit, een lyceum, gymnasium, een kindergarten, internaat voor hoogbegaafde kinderen en zeer bijzonder ook de kostschool theatre piano

Ook worden excursies gehouden naar een theater, traditioneel Russisch dorp en naar Gorodorets een satelliet stad van Gorki.
Langer verblijf in Moskou na een rit in de Transiberie express van Nizhny Novgorod naar Moskou is mogelijk.Met de mogelijkheid om uw reis met een verblijf in Moskou met drie nachten te verlengen.

Dan wordt het programma verlengd met de reis in de hogesnelheidstrein Nizhny Novgorod naar Moskou en terugvlucht vanaf Moskou Sjeremetjevo naar Amsterdam. Verblijf in het Ibis hotel Kievskaya. We bezoeken het Rode plein en het Kremlin en de hoogste toren van Europa ( federatie toren ).

Download hier het programma van deze studiereis.Deze reis is momenteel niet te boeken


Overige informatie:
- Deze studiereis vindt alleen plaats na voldoende deelname. Minimaal deelname is 10 personen.
- Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag van € 40,- per nacht.

Voor meer informatie of indien u de reis wilt boeken, kunt u zich hieronder inschrijven. Wij zullen dan contact met u opnemen om het programma te bespreken.