vBulletin statistics

 

Rusland

Studiereis Onderwijs en Cultuur

Studiereis naar Nizhny Novgorod, de vier na grootste stad van Rusland gelegen aan de Wolga. Het Russisch onderwijssysteem is zeer succesvol gebleken voor de vorming van wetenschappers, ingenieurs en informatici.

Van de volwassen Russen heeft 88% minimaal middelbaar onderwijs gevolgd en 54% hoger onderwijs. In de ontwikkelde OESO-landen (waaronder Europa, Verenigde Staten) liggen deze percentages met respectievelijk
74% en 31% een stuk lager.

Nizhny Novgorod is ook bekend door de speciale school voor dove kinderen. Meer info is hier te vinden.

 

Tijdens deze studiereis naar Nizhny Novgorod bezoeken we de universiteit, een lyceum, gymnasium, een kindergarten en zeer bijzonder ook de “theatre piano” kostschool voor dove kinderen.

Ook worden excursies gehouden naar een theater, traditioneel Russisch dorp en naar Gorodorets een satelliet stad van Gorki.
Langer verblijf in Moskou na een rit in de Transiberie express van Nizhny Novgorod naar Moskou is mogelijk.

Nu individueel te boeken voor de reis van zondag 21 april t/m zaterdag 27 april 2019.

Download hier het programma van deze studiereis.Prijs inclusief vliegticket Amsterdam-Nizhny Novgorod met korte overstap in Moskou, vervoer in Rusland en verblijf in een ****hotel  op basis van logies/ontbijt, vanaf:
€ 880,- p.p.


Overige informatie:
- Deze studiereis vindt alleen plaats na voldoende deelname. Minimaal deelname is 10 personen.
- Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag van € ˆ30,- per nacht.


Voor meer informatie of indien u de reis wilt boeken, kunt u een offerte aanvragen. Wij zullen dan contact met u opnemen.